Лот #24165: Вода

Көріп шығу - 1

Орыс тілінде атауыВода
Мемлекеттік тілде атауыВода
ТЖҚК коды11.07.11.00.00.00.01.20.1
Орыс тілінде сипаттамасыМинеральная природная питьевая столовая негазированная. Ионно-солевой и газовый состав, повышенное содержание биологически активных компонентов. С минерализацией не менее 1 г/дм3 или при меньшей минерализации, содержащие биологически активные микрокомпоненты в количестве не ниже бальнеологических норм. V - до 0,5 литра.
Мемлекеттік тілдегі сипаттамаМинеральная природная питьевая столовая негазированная. Ионно-солевой и газовый состав, повышенное содержание биологически активных компонентов. С минерализацией не менее 1 г/дм3 или при меньшей минерализации, содержащие биологически активные микрокомпоненты в количестве не ниже бальнеологических норм. V - до 0,5 литра.
Орыс тілінде қосымша сипаттамасыВода 0,5 л.
Мемлекеттік тілдегі қосымша мінездемеСу 0,5 л.
Жоспар тармағының түріҚаржылық жылдан аспайтын сатып алулар
Жылы2019
АйыҚаңтар
Жеткізу мерзімі орыс тілінде15 дней / 15 күн
Жеткізу мерзімі мемлекеттік тілде15 дней / 15 күн
Толық бағасын есептеп шығару

168,00 ₸ x 500 Шөлмек = 84 000,00 ₸

Аванстық төлемді есептеп шығару

84 000,00 ₸ x 0% = 0,00 ₸

Тапсырыс беруші"ҚАЗАҚСТАН ТҰРҒЫН ҮЙ КОМПАНИЯСЫ" АКЦИОНЕРЛІК ҚОҒАМЫ

Жеткізу орындары

Барлығы 1 жазба.
Елді мекенЖеткізу орныСаны
ҚазақстанАлматы қ., Алмалы ауданы500.000


Хабарландыру жөнінде ақпарат 10045


Мемлекеттік тілде атауыСу
Орыс тілінде атауыВода
Өтінімдерді қабылдаудың басталу күні2019-01-29 16:30:00
Өтінімдерді қабылдаудың аяқталу күні2019-02-05 16:30:00 5 лет назад
Ұйымдастырушы"ҚАЗАҚСТАН ТҰРҒЫН ҮЙ КОМПАНИЯСЫ" АКЦИОНЕРЛІК ҚОҒАМЫ
Сатып алу әдісіБағалық ұсыныстарды сұрату
Қарастырумен
Жеңімпаз ең төменгі бағамен анықталады
МәртебеАяқталды

Құжаттар

Барлығы 6 жазба.
Құжат санатыҚұжат атауы 
Келісім-шарттар жобаларыпроект договора бутилир. вода 0,5.pdf
Ашық кілттер10045_public.key
Жабық кілттер10045_private.key
Ашу туралы ақпаратopening_10045.pdf
Рұқсат беру хаттамасыaccept_10045.pdf
Хаттама қорытындыларыresult_10045.pdf